Vraagprijs € 125.000,00 K.K.
Type:Vrijstaand
Prachtig gelegen recreatieperceel met eenvoudige recreatiewoning, te gebruiken voor recreatie. Geniet volop van rust en de natuur in het buitengebied van Borkel en Schaft. Het stuk grond ligt nabij natuurreservaat “De Malpie”, in de directe nabijheid van het riviertje “de Dommel” en is zeer geschikt voor recreatie.

Het huisje is eenvoudig qua afwerking, heeft een verblijfsruimte met keukenblok en veel raampartijen. Er is een afgesloten ruimte met toilet en douche.

Bouwjaar: 1984
Woonoppervlakte; 28 m2
Perceeloppervlakte: 1910 m2
Aanvaarding: in overleg

LET OP !! GEEN PERMANENTE BEWONING TOEGESTAAN..

Omschrijving Recreatieperceel
Grond: Het perceel is toegankelijk middels een onverharde weg en is omheind door een groene natuurlijke haag en aan de voorzijde een stalen dubbele poort.

Vanuit het perceel loop je via de rand van de Dommel en een sluisje het Natuurgebied “De Malpie” op. Natuurlijk schoon in de wijde omgeving met veel fiets en wandelroutes.

Op het perceel is een terras aangelegd en er zijn verschillende zitmogelijkheden aanwezig.

recreatiewoning:
Entree direct in de woon/slaapkamer; open keuken; eenvoudige douche met toilet;

Omgeving:
Borkel en Schaft kenmerkt zich door de prachtige ligging in het groen en aan het riviertje "De Dommel". Het natuurgebied "De Malpie" is vanuit het perceel te voet te bereiken en het centrale plein van Borkel biedt een aantal gezellige terrassen waar u vele dagtoeristen en fietsers zult treffen. Het gezellige centrum van Valkenswaard is binnen 5 a 10 minuten te bereiken met de auto.

Bijzonderheden:
Geen gas en water aanwezig
Elektriciteit is aanwezig
Waterwinning middels een waterput, met een te installeren filter kan het drinkwater worden;

Bookmark and Share

Klik hier om terug te keren naar het overzicht!


Telefoon Helmond: 0492-507940
kvk. 17153661 BTW-identificatienummer. NL001890567B31