Uw huis verkopen via een vlotte procedure die een goede prijs oplevert?

Als u uw huis wilt verkopen, komt hier veel bij kijken. Bij zo'n belangrijke beslissing, heeft u recht op deskundig en objectief advies. Wanneer u ons kantoor inschakelt, bent u verzekerd van een makelaar die meer biedt dan een standaard service.

Door onze kennis en ervaring als NVM-makelaar en onze onderscheidende werkwijze bieden wij u een uitstekend begeleidings- en onderhandelingstraject, wat u uiteindelijk geld kan opleveren. Met onze verkoopstrategie zorgen wij voor een op maat gesneden presentatiepakket, waarmee uw woning wordt gepresenteerd onder veel potentiële kopers. Hiermee wordt de kans op een vlotte verkoop met een zo'n hoog rendement aanzienlijk vergroot.

Bij ons kantoor kunt u terecht voor een dienstverlening die bij ú past. Daarom stellen wij vooraf met ú vast welke verkoopstrategie er gevolgd dient worden, zodat ú weet wat ú kunt verwachten en weet waarvoor ú betaalt.

Telefoneer ons of kom eens langs op kantoor. Een e-mail kan ook, dan nemen wij contact met u op. Om te beginnen stellen wij u een heleboel vragen en luisteren we veel. We maken ook een afspraak om bij u langs te komen op een tijdstip dat u schikt om de woning te bekijken. Daarna presenteren we u een eerlijke waardebepaling, gekoppeld aan wat wij denken dat de beste marketing methode voor uw woning is.
Uiteraard zouden wij graag in de gelegenheid gesteld worden om u dit alles persoonlijk toe te lichten. Wij passen ons graag aan uw drukbezette tijdschema aan of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is.

Wat doet de Ramon Jongen Makelaardij voor u bij het verkopen van uw woning?

1. Vooronderzoek
2. Vaststellen verkoopstrategie
3. Presentatie van uw woning
4. Kopers op bezoek
5. Onderhandelen
6. Koopcontract
7. Na de verkoop


Telefoon Helmond: 0492-507940
kvk. 17153661 BTW-identificatienummer. NL001890567B31