Ons advies Schoenmaker blijf bij je leest!


Wij hebben verstand van onroerend goed, kennen de regio Zuid-Oost Brabant tot in elke uithoek. Met deze kennis kunt u uw voordeel doen. Hypotheken en verzekeringen zijn aanverwante zaken, toch durven wij te stellen dat wij hier te weinig van weten om u perfect van dienst te kunnen zijn. Ten aanzien van hypotheken en verzekeringen werken wij daarom samen met uitstekende onafhankelijke hypotheek en assurantie adviseurs. Wilt u meer informatie? Of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Er zijn namelijk talloze wegen die naar Rome leiden bij het afsluiten van een hypotheek ten behoeve van de financiering van uw onroerend goed. Talloze hypotheekgevers, verscheidene vormen, verschillende rentepercentages en diverse condities. U ziet door de bomen het bos niet.

Deskundig/persoonlijk advies hierin is onontbeerlijk om uiteindelijk de hypotheek te kunnen laten aansluiten op uw persoonlijke omstandigheden. Ons kantoor verleent deze deskundige service, op basis van vertrouwen, kennis en actuele marktinformatie. Wij werken samen met een onafhankelijk tussenpersoon voor alle reguliere banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor zijn wij dan ook in staat en in de gelegenheid om een duidelijk en kosteloos hypotheekadvies voor u uit te brengen, in detail toegespitst op uw individuele omstandigheden, kortom een maatpak in plaats van confectie.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend hypotheek gesprek dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Telefoon Helmond: 0492-507940
kvk. 17153661 BTW-identificatienummer. NL001890567B31