Vraagprijs € 165.000,00 K.K.
Type:Appartement
Instapklaar en zeer goed onderhouden 2-kamerappartement gesitueerd op de 6e verdieping en voorzien van een ruime woonkamer, nette keukeninrichting en een nette badkamer. Het royale balkon is gesitueerd op het zuiden en beschikt over een vrij uitzicht. Tevens beschikt het appartement over een privé-berging op de begane grond. Nabij de woning zijn diverse voorzieningen, zoals winkelcentrum 'De Bus', scholen en uitvalswegen.


Nieuwveld 100 te Helmond

BEGANE GROND
Vanuit een rustige, groene woonstraat met voldoende (gratis!) parkeergelegenheid heeft u toegang tot de centrale hal/entreepartij met bellentableau, brievenbussen en liften. Aan de centrale hal grenzen eveneens de privé-bergingen.

6E VERDIEPING
Entree:
Vanaf de galerij zijn slechts een drietal appartementen toegankelijk. Aan de hal/gang van het onderhavige appartement zijn alle ruimtes gelegen. Hierbij noemen wij onder andere de woonkamer, badkamer, slaapkamer en technische ruimte. In de hal/gang treft u eveneens de videofooninstallatie.

Badkamer:
De badkamer is volledig in lichte tinten betegeld en voorzien van een hangcloset, badkuip met jetstreams en vaste wastafel. Het spuitwerk plafond is afgewerkt met lichtspots.

Slaapkamer:
De hoofdslaapkamer is groot qua afmetingen (ca. 13,5 m²) en voorziet in een nis die uitermate goed geschikt is voor de realisatie van vaste kastruimte. De kamer beschikt tevens over TV-aansluiting.

Technische ruimte:
In de technische ruimte / bergkast is de wasmachineaansluiting gesitueerd alsmede de warmwatervoorziening.

Woonkamer:
Aan het einde van de gang treft u de woonkamer met een oppervlakte van maar liefst ca. 25 m²! De woonkamer is zeer fraai afgewerkt met een nette, eigentijdse parketvloer, spachtelputz-wanden en een spuitwerkplafond. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een open verbinding met het balkon.

Balkon:
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich over de gehele breedte het royale, op het zuiden gesitueerde balkon (ca. 11 m²). Vanuit zowel de woonkamer als vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht!

Keuken:
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de semi-openkeuken. De keukeninrichting is uitgevoerd in een hoekopstelling en beschikt over voldoende berg- en werkruimte en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw, oven, koelkast en een vrieskast.

BIJZONDERHEDEN
- Instapklaar en zeer net afgewerkt 2-kamerappartement, gesitueerd op de 6e verdieping en voorzien van een fantastisch uitzicht;
- De woning is gelegen in de wijk "Eeuwsels" met het vernieuwde winkelcentrum "De Bus", scholen en uitvalswegen in de nabijheid.
- Royale woonkamer met aansluitend een ruim, op het zuiden gesitueerd balkon;
- Voorzien van nette badkamer en keuken;
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid;
- Bereikbaar per lift;
- Beschikt over een privé-berging op de begane grond;
- Gelegen in een natuurrijke omgeving, nabij alle voorzieningen;

Bookmark and Share

Klik hier om terug te keren naar het overzicht!


Telefoon Helmond: 0492-507940
k.v.k. 17153661 Btwnr. NL001890567B31