Vraagprijs € 249.000,00 K.K.
Type:Appartement
In monumentaal appartementencomplex, “Residentie Carolus” gelegen luxe appartement op de 1e verdieping met lift nabij het centrum van Helmond. Uitstekend afgewerkt en zeer sfeervol hoekappartement op loopafstand van winkels en het stadscentrum.


Indeling:
Het complex is opgedeeld in 16 luxe en royaal opgezette appartementen. Er ligt een groot eigen parkeerterrein aan de voorzijde. Het parkeerterrein aan de achterzijde is afgesloten. Het biedt extra parkeerplaatsen en een gelegenheid om de auto te wassen.

Centrale entree:
Via de authentieke entree komt u in de monumentale hal welke zeer ruim van opzet is. De vloer en de wanden zijn uitgevoerd in marmer. De verdiepingen zijn via brede bordestrappen en een lift te bereiken. Tevens is er een videofooninstallatie.

1e verdieping: appartement
Te bereiken via de lift of de trap. Op deze verdieping zijn toegangdeuren naar 2 appartementen. De meterkast is ingericht met 6 groepen, aardlekschakelaar en krachtstroom.

Entree:
Ruime hal met toegangsdeuren naar alle ruimtes. Via de videofoon is contact mogelijk met de centrale hal. Vloer: laminaat; wanden: stucwerk

Toiletruimte:
Geheel betegeld in lichte tinten en voorzien van fonteintje.

Technische ruimte:
Combi c.v.-ketel en de mechanische ventilatie unit.

Living:
Gezellige en gemakkelijk indeelbare, zeer ruime living met grote raampartij met veel natuurlijke lichtinval en een oppervlakte van ca. 45 m2. De vloer is afgewerkt met laminaat, wanden in stucwerk en het plafond is voorzien van schuurwerk.

De dichte keuken is voorzien van een inrichting in lichte kleurstelling die aan beide zijden staat opgesteld. Er zijn voldoende onder- en bovenkasten en mechanische ventilatie is aanwezig. Inbouwapparatuur: keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte en vaatwasser, tevens zijn in de keuken de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden. Vanuit de keuken heeft u via een deur met rolluik toegang tot het balkon wat voorzien is van een markies.

Slaapkamer:
De grote slaapkamer kan –indien gewenst – worden opgedeeld in 2 kamers.
Afmeting: 5,95/3,25 x 4.20 m. Er is een grote kastenwand die voorzien is van inbouwverlichting. In de kast is een televisieaansluiting. De ramen zijn v.v. elektrisch bedienbare rolluiken.

Serrekamer/loggia:
Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een serrekamer/loggia. Deze ruimte is v.v. een televisie- en internetaansluiting en is momenteel in gebruik als studeer-/werkkamer. De ligging is zuid. Vloer: vloerbedekking; wanden: stucwerk

Badkamer:
De badkamer is geheel, in lichte tinten betegeld en ingericht met een ligbad, separate douche en wastafel in meubel.

Garage en fietsenberging:
Eigen garage (inpandig bereikbaar) en separate fietsenberging, beide gelegen aan de achterzijde van het complex.
Separaat te koop € 15.000,00

Kelder:
Bergruimtes t.b.v. de appartementen.

Gezamenlijke ruimtes:
Entree, algemene recreatieruimte met kitchenette, bibliotheek/biljartgelegenheid, logeerkamer (te reserveren op afspraak ad € 5,00 p.n.), kelder

Bookmark and Share

Klik hier om terug te keren naar het overzicht!


Telefoon Helmond: 0492-507940
k.v.k. 17153661