Vraagprijs € 225.000,00 K.K.
Type:Hoekwoning
In kindvriendelijke wijk “Vogelbuurt” gelegen halfvrijstaande woning met aanbouw, ruime garage (7.5 x 3.5 m1), vrije achterom en 3 slaapkamers (voorheen 4). De woning is gesitueerd in de nabijheid van natuurgebied “De Bundertjes” en op loopafstand van scholen en winkelcentrum “De Bus”.

Begane grond:
De hal/entree (v.v. fraaie tegelvloer (diagonaal gelegd), radiatorombouw, hardhouten buitendeur v.v. 3-puntssluiting) is voorzien van een toiletruimte (geheel betegeld en voorzien van natuurlijke ventilatie en een hangcloset) en biedt toegang tot de keukenruimte, de vaste trapkast, de woonkamer en, middels vaste trapopgang, de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is geheel voorzien van een markante massief eiken plankenvloer, de wanden zijn deels voorzien van schoon metselwerk/behang en het plafond is geheel gestuukt (schuurwerk) en voorzien van sierlijsten. De granieten vensterbanken completeren het geheel.

Aan de voorzijde geniet u vrij zicht op de voortuin en op de aanwezige groenvoorziening. Aan de achterzijde heeft u vrij zicht op de achtergelegen tuin en heeft u toegang (middels de aanbouw) tot de keukenruimte en de achtertuin.

De keukenruimte is geheel betegeld en is voorzien van een rechte keukenopstelling welke voorzien is van 1½ spoelbak met keukenkraan, een 4 pits gasfornuis met afzuigkap, voldoende onder- en bovenkasten, magnetron, vaatwasser, koelkast, keukenboiler en een granieten werkblad. Leuk detail is het aanwezige keukenraam gesitueerd boven het aanrechtblad.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3), de badkamer en, via de vaste trapopgang, de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een riante doorloop (inloop) kast
Slaapkamer 2 (voorheen was dit slaapkamer nu is het de inloopkast) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning
Slaapkamer 3 is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Opmerking: alle slaapkamers zijn overigens ook voorzien van horren.

De badkamer met ligbad/douchecombinatie en thermostaatkraan is voorzien van een 2e toilet (type hangcloset), wastafel en design radiator. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een raam (natuurlijke ventilatie).

Tweede verdieping:
De tweede verdieping (via vaste trap te bereiken en voorzien van een voorzolder: voorzien van aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur) biedt nog een extra slaapkamer aan (slaapkamer 4) hetgeen voorzien is van een dakkapel en vaste kasten (knieschot).

Tuin:
Privacy biedende achtertuin (op het westen gesitueerd) voorzien van vrije achterom, ruime garage (7,5 x 3,5 m), sierbestrating, luifel en sfeervol aangelegde plantenborder met in de zijtuin een extra ruime houten, geisoleerde berging van ca. 3 x 3.60 m .

Algemeen:
- Bouwjaar woning: ca. 1968
- Garage (7.5 x 3.5 m1) v.v. elektra
- Voldoende parkeerplaatsen aanwezig in parkeerhavens of op eigen oprit


Bookmark and Share

Klik hier om terug te keren naar het overzicht!


Telefoon Helmond: 0492-507940
k.v.k. 17153661